Cookie- og privatlivspolitik

Udgiver

Kronsted & Sommer

 

Vi har adresse og butik på:
Kronprinsessegade 15
1306 København K

 

Ejer webstedet www.kronstedogsommer.dk

Data vi indsamler og deres formål

Statistik

kronstedogsommer.dk indsamler anonym trafikmåling med oplysninger om besøgsstatistik på vores websted. Disse oplysninger er besøgsland og benyttet browser. 
Formålet med vores statistikmåling er udelukkende at observere besøgstrafikken på vores hjemmeside og bruges ikke til andre formål end dette. 

Kontaktformular

Du kan skrive til os via vores kontaktformular. Kontaktformularen indsamler de oplsyninger som du indtaster, dvs. e-mail, navn og besked. Oplysningerne gemmes kun til kommunikative formål og videregives dermed ikke eller bruges i forbindelse med reklamer medmindre der udtrykkeligt er givet tilladelse til dette via skriftlig meddelelse herom.

Nyhedsbrev

Vælger du at tilmelde dig nyhedsbrevet, enten via tilmelding fra vores butik eller via hjemmesiden (funktion kommer snart), bruger vi perosnoplysninger som navn, e-mail og evt. fødselsdag til formål at fremsende nyhedsbreve med markedsføringsindhold som f.eks. nyheder om produkter, informationer eller tilbud. 

Ønskelisten

Du har mulighed for at oprette en ønskeliste med produkter fra vores hjemmeside. Ønskelisten kræver ikke noget login eller personoplysninger. Dine valg gemmes i browseren afhængig af dine cookieindstillinger. Cookies hjælper med at husker din ønskeliste til næste gang du klikker ind på vores hjemmeside. Du kan også vælge at sende den til din e-mail eller dele den. Du kan altid slette produkter på din ønskeliste og slette cookies i din browser. Læs mere om cookies og hvordan du sletter dem i afsnittet nedenfor.

Cookies

En cookie er en lille datafil i din browser. En cookie er ikke en virus, men en lille datafil som lagres i din browser og er med til at huske dine valg på en hjemmeside. F.eks. i forbindelse med brug af vores kontaktformular, ønskelisten og generel bevægelse på vores hjemmeside og senere når vi åbner op for vores webshop.

 

Ved fortsat brug af vores hjemmeside accepterer du brug af vores cookies.

 

Cookies kan altid fjernes igen. Læs mere om cookies og om hvordan du sletter dem her: https://www.aboutcookies.org/ 

Når du handler i vores fysiske butik

Kvitteringer

Når du handler i vores butik, har du mulighed for at modtage dine kvitteringer på enten SMS eller på e-mail.
E-mails og mobilnumre vi har sendt kvitteringer til oplagres ikke i vores arkiv medmindre du har givet tilladelse til at blive oprettet som kunde i vores system.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilket indhold du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. kan hentes af en tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt af de hjemmesider du klikker på eller apps du bruger. Oplysningerne anvendes typisk til målretning af annoncering på hjemmesider og andre webshops. Disse oplysninger kan indhentes via indlejret indhold. Læs mere om indlejret indhold i afsnittet nedenfor.

 

Vi bruger services på vores hjemmeside som er med til at optimere brugeroplevelsen, vedligholde indholdet og som er med til at bevare en opdateret og sikker hjemmeside. 

Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. Google maps, videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Brug af data og aktivitet til og fra andre hjemmesider end kronstedogsommer.dk, er uden for vores persondatapolitik.

Vi bruger ikke indhold i form af reklamer eller annoncer på kronstedogsommer.dk

Klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@kronstedogsommer.dk Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at kronstedogsommer.dk skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.