Vi holder åben på søndag d. 27/6 kl. 11 - 15

Eventyrlig butik i historisk pavillon
i Kongens Have, København

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Udgiver

Kronsted & Sommer

 

Vi har adresse og butik på:
Kronprinsessegade 15
1306 København K

 

Tlf: 3011 6161
E-mail: info@kronstedogsommer.dk

SEnr: 41443472

 

Kronsted & Sommer er en fysisk butik beliggende på ovenstående adresse og ejer webstedet www.kronstedogsommer.dk
På vores hjemmeside kan du handle hos os online. Se nedstående betingelser for cookie-og privatlivspolitik.

Bemærk: På vores hjemmeside udføres der engang imellem nødvendige systemopdateringer, grundet vedligeholdelsestilstand og derfor kan hjemmesiden være ude af drift i kortere perioder ad gangen.

Data vi indsamler og deres formål

Kundeoplysninger, betalingsmidler og persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter kronstedogsommer.dk indsamler og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold,  oprettelse af en kundeprofil og øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: anonym statistikmåling i form af tekniske oplysninger om IP-nummer, geografisk placering og hvilke sider der er blevet klikket på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne ved enten at oprette dig som bruger eller udføre et køb behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

 

kronstedogsommer.dk bruger ikke annoncer og videregiver ikke personoplsyninger uden samtykke til andre tredjeparter ud over de angivne her i vores datapolitik. Alle personoplysninger om brug af data og hvorfor disse oplysninger skal bruges, kan du læse om på denne side.

Ved køb af en vare på hjemmesiden er det nødvendigt at videregive personoplysninger i forbindelse med et succesfyldt køb og levering.
kronstedogsommer.dk bruger tredjepart systemer som hjælper os med at gøre køb og levering succesfulde, at optimere brugeroplevelsen, indsamling af brugeroplevelser, samt plugins og services som hjælper os i optimering af hjemmesiden, og services til at behandle vores bogholderi.

I forbindelse med betaling af ordrer, bruger vi Bambora e-pay betalingskortløsning hvor du kan betale med Mobilepay og kreditkort. Bambora fungerer som vores betalingssystem og dermed bliver nødvendige betalingsoplysninger brugt hos disse services i forbindelse med transaktioner.

 

Når en ordre skal sendes er det dermed nødvendigt at kronstedogsommer.dk videregiver navn, adresse, e-mail og tlf nr. til vores forsendelsesservices, så leveringen kan ske så problemfrit som muligt og hvis der skulle opstå forsinkelser eller andre forhindringer.

Opbevaring af ordrer og ordredata

Informationer om ordrer og data i forbindelse med ordren opbevares i min 5 år grundet regnskabsloven. Personoplysinger som navn, adresse, email og tlf. vil herefter blive anonymiseret. Inaktive brugerkonti vil automatisk blive slettet efter 3 år. Har du fået en brugeranmeldelsesinvitation fra Trustpilot, slettes invitationsdata automatisk også efter 3 år. Du kan altid anmode om at få dine data slettet.

 

Ved brug af cookies vil varer lagt i kurven forblive gemt afhængig af dine cookie indstillinger. Dvs. du kan lægge varer i kurven, men vente til at gå videre med ordren. Dog tages der forbehold for lagerstatus. Du kan altid tømme varekurven eller slette din cookiehistorik i browseren.

Annullerede eller mislykkede ordrer slettes automatisk efter 24 timer.

 

Køber du varer som gæst, dvs. uden at have brugerlogin, er det kun oplysingerne i forbindelse med dit køb der gemmes og du bliver ikke oprettet med en kundeprofil eller kodeord.

 

Følsomme kortoplysinger i forbindelse med kortbetaling kommer ikke gennem vores database og er ikke tilgængeligt i vores system. Disse oplysinger behandles udelukkende i betalingsprocessen via Bambora e-pay.

 

Statistik

kronstedogsommer.dk bruger services på vores hjemmesde til at indsamle anonym trafikmåling med oplysninger om besøgsstatistik på vores websted. Disse oplysninger er udelukkende til formål at optimere vores søgeoptimering, vores webshop og hjemmeside. De oplysninger vi indhenter er: IP adresse, besøgsland, internetbrowser, besøgsklik, sidebesøg og linkreferencer. Disse oplysninger videregives ikke.

Kontaktformular

Du kan skrive til os via vores kontaktformular. Kontaktformularen indsamler de oplsyninger som du indtaster, dvs. e-mail, navn og besked. Oplysningerne gemmes kun til kommunikative formål og videregives dermed ikke eller bruges i forbindelse med nyhedsbrev medmindre der udtrykkeligt er givet tilladelse til dette via skriftlig meddelelse herom.

Nyhedsbrev

Vælger du at tilmelde dig nyhedsbrevet, enten via tilmelding fra vores butik eller via hjemmesiden, bruger vi udelukkende personoplysninger som navn, e-mail og evt. fødselsdag (i forbindelse med fødselsdagsgaver) til det formål at fremsende nyhedsbreve med markedsføringsindhold som f.eks. nyheder om produkter, arrangementer eller tilbud. Nyhedbrevet udkommer ca. 1 gang om måndeden.

Ønskelisten

Du har mulighed for at oprette en ønskeliste med produkter fra vores hjemmeside. Ønskelisten kræver ikke noget login eller personoplysninger. Dine valg gemmes i browseren afhængig af dine cookieindstillinger. Cookies hjælper med at husker din ønskeliste til næste gang du klikker ind på vores hjemmeside. Du kan også vælge at sende den til din e-mail eller dele den. Du kan altid slette produkter på din ønskeliste og slette cookies i din browser. Læs mere om cookies og hvordan du sletter dem i afsnittet nedenfor.

Cookies

Vi bruger nødvendige cookies på kronstedogsommer.dk for optimal udførelse af køb på vores webshop, og for at vores hjemmeside kan huske din brug af vores indhold, så f.eks. dine varer i indkøbskurven ikke slettes ved klik på en ny side.
Yderligere er cookies også nødvendige i forbindelse med indsamling af brugeroplevelse og information om anonym trafikmåling.

 

Generelt om cookies:

 

Cookies er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende hjemmesiden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Cookies gemmes i din browser og dermed kan andre hjemmesider også genkende din anvendelse af deres indhold. Ved brug af cookies er det information om din geolokation og brug af indhold på hjemmesiden der vil blive overført til andre hjemmesider eller app-udbydere til markedsføringsformål eller målrettede annoncer. Dette sker i forbindelse med markedsføring af lignende produkter f.eks. ved brug af sociale medier eller andre hjemmesider som vælger at bruge annoncer. Dette gives der samtykke til ved brug af cookies. Dette er uden for denne hjemmesides kontrol, da cookies aktivt skal slettes i din browser. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies således. Se vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold i din varekurv der vil blive slettet eller gemte brugeroplysninger du ikke kan få adgang til.

Når du handler i vores fysiske butik

Kvitteringer

Når du handler i vores butik, har du mulighed for at modtage dine kvitteringer på enten SMS eller på e-mail. Her bruger vi Izettles kassesystem. Mobilnumre og e-mails bliver kun sat i forbindelse ved brug af det tilknyttede betalingskort, men oplagres ikke i vores system. Formålet med denne funktion er, at kunne sende kvitteringer hurtigt ved eventuelle senere køb. Vi gemmer ikke dig som kunde i vores system, medmindre du udtykkeligt at givet tilladelse hertil. Du kan altid anmode om at vi sletter dine kontaktoplysninger. 

Videregivelse af oplysninger

For at kunne håndtere og afsende dine varer til den valgte adresse eller udleveringsted, er det derfor nødvendigt at videregive disse oplysinger til fragtfirmatet som skal håndtere din ordre. 


Data om dit brug af websitet, hvilket indhold du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. kan hentes af en tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt af de hjemmesider du klikker på eller de apps du bruger. Oplysningerne anvendes typisk til målretning af annoncering på hjemmesider og andre webshops. Disse oplysninger kan indhentes via indlejret indhold. Læs mere om indlejret indhold i afsnittet nedenfor. 

 

Vi bruger services i forbindelse med betalingsprocesser, afsending af varer, bogholderi, samt plugins som er med til at få vores webshop til at fungere optimalt. Vi bruger også services som er med til at optimere købsoplevelsen, vedligholde indhold og alt i alt bidrager til at bevare en opdateret og sikker hjemmeside. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. Google maps, videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.
Brug af data og aktivitet til og fra andre hjemmesider end kronstedogsommer.dk, er uden for vores persondatapolitik.

Vi bruger ikke indhold i form af reklamer eller annoncer på kronstedogsommer.dk

Sikkerhed

Dine personoplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Du kan altid anmode om at få dine personoplsyninger slettet fra hjemmesidens arkiv. Du vil i den forbindelse modtage en e-mail med bekræftelse på sletning af dine data.

Vi sørger for at vores hjemmeside altid er opdateret og vedligeholdt så vi kan være med til at sikre og værne om en sikker webshop.

Klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. 


Ønsker du ikke længere, at kronstedogsommer.dk skal behandle dine personoplysninger, kan du sende en anmodning til: info@kronstedogsommer.dk.
Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Har du spørgsmål som ikke er besvaret ovenfor, er du velkommen til at kontakte os.

Shopping cart close