Handelsbetingelser

Virksomhed og butik

Kronsted & Sommer
Kronprinsessegade 15
1306 København K

 

Tlf: 3011 6161
E-mail: info@kronstedogsommer.dk

 

Kronsted & Sommer er en fysisk butik beliggende på ovenstående adresse.
På vores hjemmeside udføres der engang imellem nødvendige systemopdateringer, grundet vedligeholdelsestilstand  og derfor kan hjemmesiden være ude af drift i kortere perioder ad gangen.

Produkter og lagerstatus

Alle priserne på produkterne er i danske kroner og vises inklusiv moms. På vores hjemmeside kan du se et stort udvalg af hvilke produkter vi har tilgængelig i vores butik, samt lagerstatus og status på de unika produkter der er solgt, men som kan bestilles til reproduktion. Vi gør vores bedste for at vise så mange af de varer vi har fysisk i butikken på vores hjemmeside, så du altid kan holde dig opdateret på hvad du kan finde hos os. Glæd dig til senere hen når vi åbner op for vores webshop, så produkterne kan købes online.
Varelager og lagerstatus på hjemmesiden bliver opdateret og gennemgået jævnligt, men vi vil gøre opmærksom på at fejl kan forekomme. Du er altid velkommen til at kontakte os angående en specifik vare.

Bytteservice

Du kan bytte en vare købt hos os til og med 2 måneder fra købsdatoen. Varen skal have byttemærke og være i intakt stand. 

Følgende varetyper indgår ikke i vores bytteservice

 

  • Særbestilling af produkter, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Gavekort

Du kan købe et gavekort til vores butik på et valgfrit beløb. Gavekortet indløses ved at medbringe både gavekort og kvittering hvorpå der står gavekode og beløb. Gavekortets gyldighed gælder så længe kvittering haves.

Vi udbetaler ikke pengene fra et gavekort.

Tilgodebevis

Tilgodebevis udleveres hvis du har en vare som skal byttes men ikke kan finde en anden vare at bytte med. Da kan du i stedet få udleveret et tilgodebevis på samme værdibeløb som byttevaren.

Vi udbetaler ikke pengene fra et tilgodebevis.

Tilgodebeviser gælder ligesom ved et gavekort, så længe bevis og kvittering haves.

Rabatkuponer

Har du fået en rabatkupon til vores butik, gælder betingelserne trykt på kuponen.
Kuponer til vores butik kan kun bruges én gang.

Særbestillinger

Har du noget i tankerne som du gerne vil have lavet til dig selv eller som en gave, har du mulighed for at lave en helt særlig bestilling på et unikaværk hos os. Det kan f.eks. være et smykke, en vase, et maleri, et print eller noget helt andet. 

Ved særbestillinger skal et depositum på 50% af produktets værdi betales før fremstillingen kan gå i gang.

Fortrydelsesret og penge retur

Vi giver ikke pengene retur. Istedet kan du bytte varen til en anden eller få et tilgodebevis på dit køb som gælder så længe kvittering haves. 

Returnering

Du kan returnere de varer du har købt i vores butik.
Returretten gælder ikke særbestillinger eller varer som har fået et personligt præg, samt bestilling af et kursus eller en workshop.

 

Varens stand ved returnering:

Varen skal være i samme stand som da du købte den. Hvis varen bærer præg af at have været brugt eller beskadiget returneres den ikke. 

Reklamationsret

Har du opdaget en fejl/mangel på din vare, kan du komme ind i butikken og gøre brug af reklamationsretten og få pengene retur mod fremvisning af kvittering.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere lige efter du har opdaget manglen/fejlen og fremvise kvittering.

 

Tilbagebetaling:
Du får beløbet tilbage på samme betalingsmiddel som blev brugt under købet.

Har du spørgsmål som ikke er blevet besvaret ovenfor, så kontakt os på tlf. 3011 6161 eller skriv en e-mail til os på info@kronstedogsommer.dk