Vi holder åben på søndag d. 27/6 kl. 11 - 15

Eventyrlig butik i historisk pavillon
i Kongens Have, København

kalender

Viser alle 2 resultater

 • Ukrudt kalender 2022 “Vilde Blomster”

  185,00DKK

  Min (Lianne’s) UKRUDT kalender for 2022 er denne gang med temaet “Vilde Blomster”, hvor en illustration af en ukrudtsblomst optræder for hver måned. Og ligesom forrige kalender, er der også denne gang en note med til hver blomst som beskriver enten særlige kendetegn, dens eventuelle gavnlige effekt eller om man skal holde sig væk fra den.
  De originale illustrationer er malet med akvarel tusch.

  Desuden introducerer jeg fra og med denne kalender et digt af Gadedigteren Christian Kronman som helt specielt har lavet et digt til mit UKRUDT tema.

  I billederne til venstre kan du se illustrationerne samt et udvalg af siderne  i kalenderen.

  Mål og praktisk info:
  – Indeholder desuden ugenumre, almindelige helligdage og mærkedage
  – A4 format (21 x 29,7) med sort spiralophæng
  – Papirtykkelse: 170 g. kunsttrykpapir
  – Papiret kan man skrive på
  – 14 sider i alt + bagstykke
  – CO2 komprimeret produktion (langsommere produktionstid)
  – En procentdel af udgifterne til kalenderen går til Skovbeskyttelse i Peru (mere info kan ses via klima-mærket på kalenderen)

  Jeg vil gøre opmærksom på, at alle informationer vedrørende beskrivelser, anvendelse og virkning af de planter og blomster jeg har taget med i min kalender, er baseret på indsamling af en stor mængde viden fra mange forskellige kilder og fra min egen erfaring. Jeg anbefaler at man søger yderligere viden og information om indtagelse og anvendelse og tager hensyn til eventuelle allergener.

  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Ukrudt kalender 2021

  92,50DKK

  Om min kalender (Lianne):
  Ukrudt er jo ikke det samme for alle og mange af disse vilde blomster har mange andre egenskaber og kan se virkelig smukke ud. Jeg synes ideen om at lave sådan en kalender med ukrudt var meget sjov, så jeg har lavet en med de mest velkendte af slagsen. Dertil har jeg tilføjet små noter. F.eks. kan mange ukrudtsplanter bruges i både salater og som te.

  Materiale: 250 g. Kunstrykpapir med spiralophæng
  Indeholder illustrationer af en “ukrudt” plante/blomst for hver måned med en lille note. Kalenderdelen er en oversigtskalender med ugenr, mærkedage og helligdage.
  Mål: A4.

  Kalenderen er produceret ved en langsom og dermed mere CO2 venlig proces. Der er lagt penge fra produktionen af kalenderen til støtte for skovbeskyttelse i Peru. Se certifikat og læs mere om skovbeskyttelsesprojektet her: climatepartner.com/10170-2006-2182

  I billederne til venstre kan du se illustrationerne og hvordan nogle af siderne ser ud.

  Tilføj til kurv
Shopping cart close