Tilbud

Ukrudt kalender 2022 "Vilde Blomster"

92,50kr.

Lianne’s UKRUDT kalender for 2022 er denne gang med temaet “Vilde Blomster”. Og ligesom forrige kalender, er der også denne gang en note med til hver blomst som beskriver særlige kendetegn, dens eventuelle gavnlige effekt eller om den er uspiselig.

Desuden introducerer jeg fra og med denne kalender et digt af Gadedigteren Christian Kronman som helt specielt har lavet dette digt til Lianne’s UKRUDT tema. Hør Gadedigteren selv recitere digtet her i videoen. Digtet findes på første side i kalenderen.
I billederne til venstre kan du desuden se illustrationerne samt et udvalg af siderne  i kalenderen.

Mål og praktisk info:
– Indeholder desuden ugenumre, almindelige helligdage og mærkedage
– A4 format (21 x 29,7) med sort spiralophæng
– Papirtykkelse: 170 g. kunsttrykpapir
– Papiret kan man skrive på
– 14 sider i alt + bagstykke
– CO2 komprimeret produktion (langsommere produktionstid)
– En procentdel af udgifterne til kalenderen går til Skovbeskyttelse i Peru og et hydropowerprojekt i Tyrkiet (info omkring projektet kan ses via klima-mærket på kalenderen)

Jeg vil gøre opmærksom på, at alle informationer vedrørende beskrivelser, anvendelse og virkning af de planter og blomster jeg har taget med i min kalender, er baseret på indsamling af en stor mængde viden fra mange forskellige kilder og fra min egen erfaring. Jeg anbefaler at man søger yderligere viden og information om indtagelse og anvendelse og tager hensyn til eventuelle allergener.

11 på lager

Yderligere information

Kunstner/Leverandør

LSA Gallery

You're viewing: Ukrudt kalender 2022 “Vilde Blomster” 92,50kr.
Vurderet 0 ud af 5
Tilføj til kurv
Shopping cart close